Плід активно вживають в сирому вигляді. Для цього необхідно видалити зовнішню шкірку, а м'які нутрощі вжити відразу. Ви також можете приготувати якісний фруктовий сік з фейхоа.25 трав. 2021 р.
Як готувати фейхоа?
Взяти кілограм фейхоа, подрібнити ягоди. Викласти їх у каструлю, влити воду і додати цукор. Безперервно помішуючи, потримати на вогні суміш п'ять хвилин, при цьому знімаючи пінку. Розлити по стерилізованих банках і закатати.
Який на смак фейхоа?
Смак зазвичай описують як щось середнє між ананасом, полуницею та гуавою, проте дехто стверджує, що на смак фейхоа схожі на ананас та м'яту. Це дуже універсальна ягода, яку використовують у тортах, кексах, сальсах, соусах, желе, варенні та інших десертах.
Як варити варення з фейхоа?
Варення з фейхоа з лимоном та пектином
- Ретельно вимити і перебрати ягоди, розрізати навпіл і викласти в ємність для варіння. …
- Змішати лимонний сік, цукор і пектин до однорідної маси і додати до ягодам.
- Довести суміш до кипіння і варити ще протягом півгодини.
- Викласти в ємності і закупорити.
Фейхоа: с чем его едят? – Smak.ua