Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години.
Як солити огірки в бочці?
Для розсолу беремо для дрібних і середніх огірків близько 70 грамів солі на літр води, якщо ж овочі великі, потрібно взяти солі на 10 грамів більше. На кожні 10 кіло огірків вам знадобиться приблизно 2 літри заливки, яку перед заповненням бочки проціджують через марлю. Ємність накриваємо кришкою або згортком з гнітом. Кеш
Якою водою краще заливати малосольні огірки?
Спосіб приготування: Зверху викласти менші огірки. Потім накрити їх листочками хрону, вишні та смородини. Додати часник, перець, лавровий лист, сіль. Залити холодною очищеною водою.
З хроном і вишневим листям. Рецепт солоних огірків, як із бочки
Солоні огірки, як у бочці, рецепт — огірки простим послом під капронову кришку на зиму / NV. З хроном і вишневим листям. Рецепт солоних …