Стручковий зелений горошок являє собою маленькі незрілі стручки звичайного зеленого гороху. Він має ніжну, соковиту структуру, тож його споживають цілком без очищення. У молодих стручках і перетинках між горошинами міститься багато вітамінів та поживних речовин, вони приємні на смак.
Як приготувати зелений горошок в стручках?
Стручки молодого зеленого горошку промити і зрізати кінчики. Налити в каструлю холодної води, викласти стручки і залишити постояти на годину. В окремій каструлі закип'ятити воду, підсолити з розрахунку чайна ложка солі на 3 склянки води і опустити в неї вимочені стручки. Готувати на сильному вогні до м'якості.
Що можна приготувати з молодого гороху?
ТОП-5 рецептів з молодим зеленим горошком від Євгена Клопотенка
- Ризото із зеленим горошком Існує багато рецептів ризото – з морепродуктами, куркою, лісовими грибами та навіть буряком. …
- М'ясний суп з чорносливом та зеленим горошком …
- Пиріг із зеленим горошком та цибулевим конфітюром …
- Курка по-індійськи із зеленим горошком
Як правильно варити зелений горох?
Замочити горох у воді на ніч. Потім воду злити і горох кілька разів промити. Залити горох чистою водою (500 мл) і варити до м'якості: 45-55 хвилин, якщо горох половинками, приблизно 1,5 години, якщо горох цілий.
Як правильно варити зелений горох – скільки часу, готуємо в …
Як приготувати зелений горох в стручках – покрокова інструкція. Як правильно варити молодий свіжий горошок в домашніх умовах. | Сьогодні