Запіканка з цвітної капусти та яєць

Як приготувати цвітну капусту в духовці?

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Як приготувати цвітну капусту в яйці?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Що можна зробити з вареної цвітної капусти?

10 смачних страв із цвітної капусти

  • 1 Смажена цвітна капуста
  • 2 Ароматне рагу з цвітної капусти з айвою
  • 3 Биточки з цвітної капусти
  • 4 Крем-суп із цвітної капусти із сирними кульками або грінками
  • 5 Запіканка з цвітною капустою у мультиварці
  • 6 Кіш з грибами, цвітною капустою та помідорами

Запіканка з цвітної капусти і яєць – дуже смачно!
Як приготувати запіканку з цвітної капусти. Цвітну капусту промий, розділи на суцвіття. Закинь в киплячу підсолену воду і вари 3-4 хвилини. Зніми з плити, злий воду та трішки охолоди. Поки …

Related Post

Як можна зменшити ступінь гідролізу сульфіду натріюЯк можна зменшити ступінь гідролізу сульфіду натрію

Як зменшити ступінь гідролізу? Для ослаблення гідролізу розчини слід зберігати концентрованими та при низьких температурах. Крім того, придушенню гідролізу сприяє підкислення (у разі солей, утворених сильною кислотою та слабкою основою)