Що можна зробити з гострого перцю?
З гострого перцю готують аджику, його маринують. Маринований перець подають як закуску, використовують для приготування салатів. Гострий перець обсмажують і готують з нього мариновану гостру закуску. З перцем готують сендвічі, подають перець зі стейками або з просто підсмаженим на грилі м'ясом.
Скільки потрібно стерилізувати перець?
Розкласти в банки, полити соком, що виділився. Покласти банки для стерилізації в холодну воду. Стерилізувати півлітрові банки 15 хвилин.
Як закрити маринований перець на зиму?
У попередньо стерилізовані банки укладаємо щільно наш перець, бажано в 0,5 банки. У сік який вийшов з болгарського перцю додайте воду і оцет, довести до кипіння маринад і влити акуратно в перець, щоб банки не лопнули. Закатати банки, почекати поки повністю охолонуть і залишити в прохолодному місці.
Гострий перець на зиму: рецепти з … – DvaGusya
Ми розглянули найбільш відомі варіанти заготовки гострого перцю на зиму, в яких господині знайдуть щось своє. Але ми радимо спробувати кілька рецептів, адже кожен з них дозволяє …