Коли додавати розмарин до м’яса?
Використовувати розмарин можна при приготуванні абсолютно будь-яких м'ясних страв. Його додають не тільки при смаженні м'яса, але і при його варінні, тушкуванні, запіканні і в поєднанні продукту з овочами, грибами та іншими компонентами. Розмарин чудово поєднується і з іншими спеціями, крім лаврового листа.
Як виростити розмарин з гілки?
Для вирощування будуть потрібні пагони з великою кількістю листочків з пружними стеблами, що не мають пошкоджень. З пагонів видаляють листя у нижній частині. Опускають гілочки нижніми кінцями у розчин препарату "Кореневін". Зрізи гілочок оновлюють і присипають розмеленим до стану порошку активованим вугіллям.
Як виростити розмарин в домашніх умовах?
Посадка й догляд за розмарином Ґрунт: добре дренований, вапняний. Полив: помірний, під корінь, щоб краплі не потрапляли на листя. Підживлення: навесні на ділянку вносять азотне добриво (аміачну селітру, сечовину), потім один раз на місяць підживлюють рослину розчином комплексного мінерального добрива.
Корисні властивості розмарину | Ранок
Розмарин найчастіше використовують у несолодких стравах, а також як чай. Ти точно не прогадаєш, якщо поєднаєш його з такими продуктами: 1. м’ясо …