Найкраще зберігаються крему, приготовані на вершковому маслі, йогурті чи сирі.1 серп. 2021 р.
Терміни зберігання кондитерських виробів з кремом (торт, тістечко, рулет) складають:
- 6:00 – крем із збитих вершків або сметани;
- 18 годин – вершковий, заварний чи сирний крем;
- 36 годин – йогуртовий крем, начинка із вершкового сиру, тістечко «картопля»;
- 72 години – збитий білковий крем.
Магазинні торти – якщо десерт виготовлений на основі сирного чи вершкового крему, то термін зберігання не перевищує 18 годин. А ось вироби, які у своєму складі містять збитий білковий крем, простоять у холодильнику щонайменше 72 годин.
3 дні За текстурою він шовковистий, на вершковий смак. Крем можна заморожувати та зберігати при -18 ° С до 2-х тижнів. У холодильнику зберігається протягом 3 днів.