Як зварити борщ червоний зі свіжою капустою

Що треба зробити щоб борщ був червоним?

Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.

Чому не виходить червоний борщ?

Чому борщ не червоний Головна причина втрати кольору – переварений буряк. При тепловій обробці він втрачає свій колір, стає блідо-коричневим. У такому стані він віддає той колір, який має, а тому борщ і стає тьмяним і світлим.

Коли треба кидати капусту в борщ?

Досвідчені господині рекомендують додавати овоч в каструлю через 10-15 хвилин після картоплі. Однак важливо пам'ятати, що багато що залежить від віку капусти і її сорту. Деякі господині додають її всього за 5 або 10 хвилин до повної готовності страви. Це можна робити, якщо овоч молодий і м'який.

Борщ зі свіжої капусти — 4 рецепта, як …
Борщ зі свіжої капусти — смачне, корисне, популярний перше блюдо. Але зварити правильно може далеко не кожна молода господарочка, саме для них ми й підготували цей матеріал. У публікації ви …

Related Post

Валютне дерево цвітеВалютне дерево цвіте

Заміокулькас («доларове дерево») – красива вічнозелена кімнатна рослина з яскравим глянсовим листям-пір'ям. Цвіте рідко, при цьому квітки його досить незвичайні – від світло-зеленого до коричневого відтінку з блідим качаном. Таке

Термін придатності часникуТермін придатності часнику

У холодильнику Так часник можна зберігати 2-3 місяці. Довше він не буде там зберігатися через підвищену вологість. Псуванню зубчиків запобіжить сіль або цибулиння, якім пересипають головки. Тару з часником краще