Врахуйте: при зберіганні в умовах підвищеної вологості і з температурою понад + 5 °С на плодах може з'явитися сіра гниль. Щоб зберегти баклажани свіжими, їх необхідно протерти сухою ганчіркою (мити не потрібно!) і помістити в темний підвал з температурою від 0 до 2 °С.2 серп. 2019 р.
Як можна зберегти баклажани на зиму?
Викладаємо баклажани на чисте деко. Розігріваємо духовку до 190-200°C і запікаємо їх до напівготовності – приблизно 20-30 хвилин. Потім чекаємо, поки вони охолонуть та прибираємо в спеціальні пакети-слайдери, а потім кладемо в морозилку.
Коли можна збирати баклажани?
Розкажемо як збирати врожай. Своєю стиглістю овоч досягає через 25-40 днів з початку цвітіння, а якщо є сумніви щодо терміну визрівання, можна визначити стиглість на вигляд. Зрілий «синенький» зовсім не синього кольору. Шкірка стає фіолетовою, ліловою чи білою, що залежить від сорту.
Як смажити баклажани на сковороді?
Чисті баклажани наріжте круглими шматочками товщиною близько 1 см. Налийте в сковороду рослинного масла (не шкодуйте його) і розігрійте. Потім в розпечене масло покладіть кругляшки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Приблизно за 3-4 хвилини на кожну сторону.
Як зберігати баклажани в домашніх умовах способи – в …
Щоб зберегти баклажани на зиму в домашніх умовах, їх можна висушити, а саме: нарізати їх кільцями шириною (товщиною) близько 1,5-2 см (або смужками), потім …