Як вибрати натуральний яблучний оцет?
Як вибрати яблучний оцет:
- Натуральний яблучний оцет повинен продаватися тільки в скляній тарі. …
- Міцність натурального яблучного оцту становить 3-6%. …
- На етикетці яблучного оцту має бути написано: «Яблучний оцет». …
- У натуральному продукті можна спостерігати невеликий осад.
Як перевірити яблучний оцет?
Існує простий тест, аби перевірити, чи у пляшці справді оцет заявленої виробником концентрації, чи фальсифікат. Треба сильно збовтати пляшку і почекати п'ять секунд. Якщо піна за цей час зникне, отже, оцет якісний.
Кому не можна яблучний оцет?
Є думка, що оцет спричиняє запалення сечового міхура, однак це неправда, так як антибактеріальною властивістю він не володіє. Заборонений яблучний оцет і при панкреатиті. Він тільки загострить захворювання. Також серед протипоказання гастрит і виразка.
Яблуковий оцет (і взагалі про домашні оцети) – Пані Стефа
Оцет стає +- готовим до споживання вже після 4 етапу. Він буде ще таким троха молодим і не витриманим на смак, але використовувати його можна. Тепер …