Як сушити морквину в домашніх умовах

Сушіння моркви в духовці є найдоступнішим способом її заготівлі. На форму для випічки, застелену пергаментом, необхідно викласти тонким шаром морквяну нарізку. Духовку слід розігріти до температури 65-70 °C. Для кращої циркуляції повітря, дверцята до кінця зачиняти не треба.

Як зберегти натерту моркву?

Рекомендується відсортувати моркву за розміром плодів. В першу чергу краще з'їсти найдрібнішу моркву, потім середню і в кінці — велику. Перед закладанням на зберігання, моркву переносять до прохолодного приміщення з температурою повітря +10… +14°C на 7-10 днів.

Де краще зберігати моркву?

Правила зберігання моркви на зиму Спочатку приберіть всі порізані, гнилі та в'ялі овочі, бо вони стануть причиною псування інших. Для тривалого зберігання важливо, щоб морква була сухою, на неї не потрапляли прямі сонячні промені, а в приміщенні температура не опускалася нижче 0°C.

Як правильно сушити моркву?

Нарізані морквяні шматочки слід викласти на палети одним шаром, а шар тертих овочів не повинен перевищувати 5 мм. На електросушарці потрібно встановити температуру 60-70 °C. В середньому морква повинна сушитися 6-12 годин, все залежить від того, яким чином вона подрібнена.

Як сушити морква в домашніх умовах – Фермер
Морква є одним з найпоширеніших овочів. Її вирощують садівники і заготовляють у великих кількостях. Варто зауважити, що в їжу вживають не тільки корінь рослини, але і його бадилля , Яка перевершує перший за кількістю корисних речовин. Найчастіше морква для зберігання …

Related Post

Німесіл із чим краще прийматиНімесіл із чим краще приймати

Зміст:0.1 Чи можна пити Німесіл з іншими препаратами?0.2 Чи можна одночасно приймати парацетамол та Німесіл?0.3 Як краще пити Німесіл?1 Всі відповіді про Німесил1.0.1 Коли можна приймати німесил1.0.2 Через скільки діє