Як садити баклажани в парнику

У парник, що обігрівається, можна посадити розсаду і наприкінці квітня. Насіння баклажанів висівають у живильну суміш з 3-4 частин дернової землі, 5 частин перегною і 1-2 частин торфу з додаванням деревної золи та суперфосфату. Посів проводять у ящики на глибину 1-1,5 см з відстанню між насінням у 2-3 см.24 трав. 2020 р.

Як правильно садити розсаду баклажанів?

Розташуйте розсаду баклажанів на відстані близько 60 см між рослинами та 90 см між рядками. Висаджуйте рослини у землю на глибину, яка дорівнює глибині їх контейнерів з розсадою. Після висадки рослин добре полийте їх водою та стежте за вологістю ґрунту, щоб забезпечити належний рівень зволоження.

Де краще висаджувати баклажани?

Баклажани добре ростуть на суглинках і супісках. Болотисті, засолені, кислі або важкі грунту для них не підходять. Висаджують розсаду баклажанів у відкритий грунт після закінчення заморозків, коли середньодобова температура встановлюється на позначці не нижче +15 градусів.

Як поливати баклажани після висадки в ґрунт?

З перших днів посадки розсади поливати її не потрібно, слід кілька разів злегка розпушити верхній шар ґрунту. Проте глибокого розпушування варто уникати, не глибше ніж на 3-5 см. Через 7-10 днів після пересадки в ґрунт баклажани потрібно регулярно поливати раз на 6- 7 днів, але при цьому не перенасичуючи землю вологою.

Баклажани: посадка й догляд у відкритому ґрунті, як …
У висоту кущ баклажана сягає від 40 до 150 см. Листя у рослини чергове, велике, шорстке, зелене, іноді з фіолетовим вилиском. Квітки діаметром 2-2,5 см, двостатеві, фіолетового кольору, одиночні …

Related Post

Бальзамін на балконі догляд в домашніх умовахБальзамін на балконі догляд в домашніх умовах

Догляд за Бальзаміном полягає в підтримці балансу вологості і температурного режиму. У літній період рослину можна помістити на балкон або відкриту терасу. Взимку слід знизити температуру до 16°С, в іншому

Що зварити із чорної смородини на зимуЩо зварити із чорної смородини на зиму

Одним з найсмачніших видів холодного варення вважається чорна смородина, протерта з цукром на зиму, а рецептів приготування безліч. З цих корисних ягід можна зробити приголомшливе варення або желе, а також