Як засолити яловичину?
Як солити м'ясо яловичини Сіль краще використовувати дрібного помелу, ретельно обтираючи м'ясо. Потім його потрібно скласти в герметичний контейнер або пакет, і поставити в холодильник на тиждень. Солі на 1 кг м'яса потрібно приблизно 50 грам, чим більше – тим швидше пройде засолювання.
Як правильно приготувати яловичину?
Опускаючи яловичину в окріп, ми зберігаємо в м'ясі всі соки. Потім на дуже повільному вогні потрібно варити м'ясо 1,5-2 години при закритій або трохи привідчиненій кришці. Можна варити і довше, так яловичина стане м'якою і ніжною. Якщо ж ви хочете приготувати смачний суп з прозорим бульйоном, діяти потрібно по-іншому.
Як називається в Ялене м’ясо?
Бастурма — для приготування використовується свіжа вирізка різних видів м'яса, але найчастіше яловичини. Хамон — сиров'ялений свинячий окіст, який є національним м'ясним делікатесом в Іспанії. Брезаола — це сиров'ялене м'ясо родом із сонячної Італії. Коппа, вона ж капоколло — це в'ялена свиняча шийка родом з Італії.
Яловичина — Вікіпедія
Я́ловичина — м’ясо великої рогатої худоби . Зміст 1 Класифікація яловичини 2 Ринок 3 Використання в їжу 4 Див. також 5 Примітки Класифікація яловичини [ ред. | ред. код] Ділиться на три сорти.