Як правильно відварити домашню ковбасу?
Покласти в каструлю колечко ковбаси, щоб воно занурилося у воду, і довести воду до кипіння. Варити домашню ковбасу від початку кипіння води — 4-5 хв. Якщо все зроблено правильно — ковбаса не лопне. По черзі зварити всі ковбаси, які підготовлені напередодні.
Скільки часу потрібно запікати домашню ковбасу?
Вільні кінці кишок зав'язати змоченою у воді ниткою. Залишити у теплі на 20-30 хвилин. Запікати у духовці при 180 ° протягом 30-40 хвилин.
Що потрібно для домашньої ковбаси?
Для її приготування вам знадобиться свинина, сіль, перець, лаврове листя, часник та, звичайно свинячі черева. Завдяки способу приготування ковбаска вийде невимовно красивою. Завдяки усім спеціям м'ясо стане надзвичайно ароматним. Кеш