Як модно зав'язати хустку до церкви?

Традиційний – косинка фіксується щільним вузлом під підборіддя. Варіації – кінці аксесуара заводяться на потилицю, там зав'язуються, лоб має бути закритий повністю. З шпилькою або кільцем – кінці можна заколоти під підборіддям або в області грудей, живота. Це зручний спосіб, аксесуар не спадає.20 серп. 2019 р.

Кладемо згин хустка низько на лоб, по самі брови. Відводимо кінці назад, робимо згин на тканині в районі скронь та опускаємо кінці хустка вниз, огинаємо шию і зав'язуємо, як завжди. Потім розправляємо згини і ніжно відсуваємо край хустка на зручну відстань від особи. Зав'язаний таким чином хустка надійно триматиметься.

На півночі України жінки їх зав'язували під підборіддям, а кінці – на маківці. У Київській області кінці хустка обгортали навколо шиї та зав'язували на потилиці. На Середньому Подніпров'ї хустка драпірували особливим способом навколо голови з відкритим денцем чепця.

Зав'язувати хустку на голову слід після його складання в трикутник. Широку сторону мають вище початку росту волосся, а кінці перехрещують під підборіддям. Далі заводять їх назад і зав'язують вузол..

Related Post

Як дізнатися свій пароль від скайпа? Практичні поради та інструкціїЯк дізнатися свій пароль від скайпа? Практичні поради та інструкції

Скайп є одним з найпопулярніших месенджерів, який дозволяє комунікувати з друзями, родичами та колегами по всьому світу. Проте, що робити, якщо ви забули свій пароль до облікового запису в скайпі?

Як навчитися плавати кролем швидшеЯк навчитися плавати кролем швидше

Зміст:0.1 Скільки потрібно часу, щоб навчитися плавати кролем?0.2 Що допомагає плисти швидше?0.3 Який кроль найшвидший спосіб плавання?1 Як навчитися плавати кролем швидше Скільки потрібно часу, щоб навчитися плавати кролем? Зазвичай

Характеристика томату де барао червонийХарактеристика томату де барао червоний

Томат «Де Барао червоний» Середньостиглий сорт помідорів, термін дозрівання становить 120-130 днів. Кущ індетермінантний, висотою до 2-х м, вимагає підв'язки до опори. Плоди червоні сливовидної, щільні, солодкі на смак, вагою