Як готувати свіжу стручкову квасолю?
Закип'ятіть 1 л води в сотейнику і закиньте туди квасолю на 30 секунд. Якщо ви використовуєте свіжу квасолю, тоді бланшуйте її трохи довше – 1 хвилину. Кількість води залежить від кількості квасолі, яку ви готуєте, вода повинна повністю її покривати. Потім відкиньте квасолю на друшляк, щоб стекла зайва волога. Кеш
Як приготувати заморожену стручкову квасолю?
Заморожену квасолю відварити в підсоленому окропі протягом 40 секунд. Час приготування важливий: якщо його збільшити, квасоля вийде м'якою і менш смачною. 2. Швидко відкинути спаржеву квасолю на друшляк, дати воді стекти та обсмажити на пательні з вершковим маслом і часником протягом 1 хвилини.
Скільки часу готувати стручкову квасолю?
Інструкція з приготування Відварюємо квасолю в підсоленій киплячій воді протягом 5- 10 хвилин (жовта стручкова квасоля вариться швидше).
Стручкова квасоля – 15 простих рецептів приготування
Стручкова квасоля – простий рецепт приготування на сковороді. Це звичайна смажена зелена квасоля, з додаванням часнику. Можна використовувати свіжу або заморожену – смак страви не …