Як краще приготувати черешню на зиму?
Найпростіший спосіб – заморозка. Заморожувати можна черешню з кісточками та без кісточок. Черешня, заморожена на зиму з кісточками, підійде для приготування компотів. А черешня, заморожена без кісточок – для приготування випічки, вареників та смузі.
Як варити компот з черешень на зиму?
Черешню промити і прибрати гілки. Взяти сотейник, викласти в нього яблука і черешню, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, додати цукор, поставити мінімальний вогонь і варити 25 хвилин. Після цього компот остудити і, за бажанням, прибрати з нього ягоди.
Скільки стерилізувати компот з черешень?
Від початку кипіння води в каструлі стерилізувати півлітрові банки 10 хвилин, літрові – 15 хвилин, трилітрові – 20 хвилин. Закрутити кришки до кінця, перевернути банки. Зберігати заготовлений на зиму компот із черешні з лимоном можна у звичайних квартирних умовах.
Як правильно підготувати хвойні рослини до зими |Agro-Market
Підготовка хвойних рослин до зими. Полезные статьи о выращивании и уходе за растениями. Блог интернет-магазина Agro-market.