Порізані яблука розкладають в 1 ряд на деку і на невеликому вогні (75° C) з відкритими дверцями сушать 7-8 годин. Для кращого результату через деякий час сушки температуру знижують до 50-55° С. Кожні півтори години необхідно перемішувати яблука.14 лист. 2022 р.
Скільки потрібно сушити яблука?
Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Кеш
Як швидко зробити сушку з яблук?
Один із способів висушити яблука – помістити в духовку, бажано з гарячим повітрям. Підсушіть яблука в духовці не менше 3 годин при температурі від 50 до 70 градусів. Якщо ви хочете отримати більш хрусткі шматочки фруктів, подовжте час сушіння. Тоді вийдуть яблучні чипси, які є чудовою хрусткою закускою.
Як правильно сушити яблука?
Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин.
Як правильно сушити яблука в домашніх умовах, особливості …
Цікавий спосіб – сушка на нитці. Яблучні дольки нанизуються на мотузку і підвішуються для сушки. Такий спосіб дуже схожий на сушку грибів. Яблука висохнуть приблизно за тиждень. Щоб захистити продукт від комах, накрийте його марлею. До речі, за допомогою нитки можна сушити …