Ці плоди можна застосовувати в кулінарії і не тільки свіжозірваними, а й можна підсушити ягоди. У сухому вигляді їх перемелюють на борошно і додають в різні булочки. Ще можна подрібнювати сухі ягоди і робити з них напої на зразок чаю. У домашніх умовах з плодів глоду готують різні напої, киселі, джеми, пастилу.1 лип. 2019 р.
Що лікують плоди глоду?
Препарати глоду застосовують при функціональних розладах діяльності серцево-судинної системи (нейроциркуляторнідистонії та ін.), а також як допоміжний лікарський засіб у комплексній терапії порушень серцевого ритму (миготлива аритмія, пароксизмальна тахікардія) та на початкових стадіях артеріальної гіпертензії.
Як правильно заварювати плоди глоду?
Спосіб приготування
- Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
- Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
- Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
- Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Для чого Глод?
Плоди глоду допомагають при аритмії і тахікардії. Вони корисні як профілактичний засіб для попередження інсульту та інфаркту міокарда. Плоди глоду також рекомендовані до вживання гіпертонікам від тиску. У складі ягід рослини є елементи, які позитивно впливають на нервову систему і тим самим мають заспокійливу дію. Кеш
Глід на зиму – рецепти приготування
Інгредієнти: 1. глід (очищений) – 995 г; 2. пісок цукровий – 995 г; 3. лимонна кислота – 1 середня тріска. Приготування Також як і для компоту, для …