Що відбувається при стерилізації молока

Стерилізація молока У процесі стерилізації відбуваються істотніші зміни фізико-хімічних якос-тей молока порівняно з пастеризацією. Так, стерилізоване молоко втрачає здат-ність зсідатися під дією сичужного ферменту. В ньому може відбуватися диспергування молочного жиру, частково руйнуються вітаміни.1 вер. 2021 р.

Що відбувається при пастеризації молока?

Пастеризація. Це одноразове нагрівання молока (рідких продуктів) до 65-95 °C. ✅«Плюси»: після пастеризації молоко зберігає більшу частину корисних властивостей.

Що таке стерилізація молока?

Під час стерилізації молоко обробляють при температурі 137-140 градусів протягом декількох секунд, після чого запаковують. Так воно може зберігатись від півроку і більше. КешСхожі

Як стерилізувати молоко?

Тривала стерилізація молока відбувається за температури 115 — 120 °С із витримуванням 15 — 20 хв, а короткочасна — 125 — 145 °С із витримуванням 2 — 10 с. Кеш

СТЕРИЛИЗАЦИЯ МОЛОКА – Технология и техника …
При стерилизации в потоке молоко очищается, охлаждается и нормализуется по массовой доле жира. Затем молоко пастеризуют при температуре 76 ± 2°С с выдержкой 20 с и охлаждают до 6 + 2 °С.

Related Post

Дикі дерева на садовій ділянціДикі дерева на садовій ділянці

Як лікувати стовбур дерева? Необхідно обробити рани, гострим ножем зачистити засохлі, мертві ділянки кори, замазати рани Лак бальзамом Купить і забинтувати пошкоджену частину стовбура Садовим бинтом Бинт садовий 0.12х10м, Агротекс

Мохи які буваютьМохи які бувають

Розрізняють листостеблові та сланеві мохи. Якщо мох складається зі стебла і листків, то його називають листостебловим мохом. Один з найвідоміших зелених листостеблових мохів — зозулин льон. У листках зозулиного льону,