Що таке кіноа в кулінарії

Кіноа – крупа, що зовнішнім виглядом нагадує кукурудзу або гречку (залежить від кольору: жовтого, коричневого, червоного або навіть чорного). На смак нагадує рис. Батьківщина – Південна Америка, схили Анд, береги озера Тітікака.

Що таке кіноа Як готувати?

На один стакан крупи беруть дві склянки води. Варити кіноа потрібно близько 15 хв на повільному вогні, поки не випарується вся вода. Після чого додати в кашу масло і посолити. Також крупу можна прожарити на сковороді для посилення смаку.

Як виглядає крупа кіноа?

На смак кіноа нагадує бурий рис, але з легким горіховим відтінком, тому традиційно використовується у якості гарніру, як будь-які крупи. Її додають в салати, супи, готують на її основі закуски та навіть десерти. Кеш

Як правильно вживати кіноа?

Кіноа можна готувати на гарнір, додавати в салати, супи, котлети й навіть десерти. Головне правило – спершу зварити крупу. Кеш

Кіноа – що це таке та як готувати — Шуба

Related Post

Курчата розкльовують один одному хвости що робитиКурчата розкльовують один одному хвости що робити

Що необхідно зробити птахівників для того, щоб домашні птахи перестали розкльовувати один одного? В першу чергу рекомендується переглянути щоденний раціон курей. Включіть в них вітаміни і корисні мінеральні речовини. Наприклад,