Пікассо спатіфілум догляд

Як правильно доглядати за спатифіллум?

Спатифіллум любить вологу, тому його потрібно часто поливати, не забуваючи обприскувати або протирати вологою губкою його листочки. Воду для поливу краще відстоювати не менше 10–12 годин. Не бажано допускати пересушування землі — якщо спатифіллуму бракує вологи, його листя в'яне і опускається, а потім жовтіє і опадає.

Як часто потрібно поливати Спатіфілум?

Спатифілум: полив на різних етапах розвитку

  1. З квітня по вересень рослину поливають двічі-тричі на тиждень. …
  2. Квітку рекомендовано поливати зверху, але під час цвітіння піддон також наповнюють водою приблизно раз на тиждень або в міру висихання.
  3. З квітня рекомендовано збільшити полив.

Чому у Спатіфілума сохнуть кінчики листя?

Якщо рослина розташована на підвіконні, то в зимовий час тепле і сухе повітря від батареї може сильно висушити її. Як результат цього – у спатифіллума сохнуть кінчики листя, рослина перестає цвісти, уповільнює ріст, в'яне і жовтіє.

Спатифілум: догляд у домашніх умовах, чому сохне, жовтіє, …
Стебла у спатифіллума немає, тому прикореневе листя росте пучком безпосередньо з короткого кореневища, досягаючи у висоту в залежності від виду і сорту від 15 см до 1 м. Листя спатифіллума цілісне, ланцетоподібне або овальне, жилки рельєфно виражені. Суцвіття виглядає, як …

Related Post

Що погано червоніють помідори в теплиціЩо погано червоніють помідори в теплиці

Чому не червоніють помідори: причини Насамперед потрібно перевірити температурний режим. Якщо рослина перебуває при температурі нижче +15 або вище +35, вона починає «вередувати». Також помідори навряд чи порадують дачника швидким

Як правильно приготувати рис для пловуЯк правильно приготувати рис для плову

Рис для плову залийте холодною водою у співвідношенні 1:3. Поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімального, інакше вода занадто швидко випарується. Після закипання білий рис

Капуста на смакКапуста на смак

Как называется капусты? Так, известны капуста кочанная (белая, фиолетовая и других окрасок), цветная, брюссельская, савойская (то есть, из Савойи), более редкая капуста абиссинская, критская, португальская, а также кольраби, брокколи и