Що можна зробити з моркви на зиму?
Моркву на зиму можна заморожувати, сушити, консервувати в натуральному вигляді, маринувати зі спеціями, готувати з неї салати та закуски. А ще можна здивувати близьких варенням та цукатами з цього яскравого овочу. Кеш
Як зберегти моркву на зиму?
Температура льоху чи підвалу, де зберігатиметься морква, має бути в межах -2… +2°C, вологість повітря 90-95%. Ще у підвалі має бути достатня, але не дуже інтенсивна вентиляція, адже за великої кількості повітря коренеплоди почнуть проростати.
Коли можна садити моркву на зиму?
Варто сіяти моркву тільки тоді, коли настануть стійкі холоди й середньодобова температура триматиметься в межах від 0 до +2°С. Якщо висадити зарано, то насіння проросте ще восени і сходи зиму не переживуть. Згідно з посівним календарем, у листопаді сприятливі дні для посадки моркви – 7, 9, 12-14, 20-22, 26, 27.
Морковь на зиму – рецепты с фото на Повар.ру (27 …
Маринованная морковь — простой и доступный способ заготовки на зиму. При этом закуска получается ароматной, хрустящей и очень вкусной. Прекрасно разнообразит ваше повседневное меню. 30 мин.