Скільки стерилізувати квасолю?
Зварену до напівготовності квасолю розкладаємо в стерилізовані банки (не докладаємо до верху 3-4 см) і заливаємо киплячою томатною масою. Прикриваємо кришками й стерилізуємо протягом 80 хвилин. Потім загортаємо банки, перевертаємо догори дном і укутуємо до повного охолодження. Кеш
Як довго може зберігатися квасоля?
За температури +22 — 25 градусів помідори проростають вже на 5-7-й день. Боби, горох, квасоля зберігають свою схожість 3-5 років.
Як заморозити стручкову квасолю на зиму?
Замороження свіжої стручкової квасолі Квасолю треба помити, зрізати хвостики та порізати стручки на шматочки довжиною в 3-4 сантиметри. Потім квасолю треба добре просушити, скласти в герметичний пакет та відправити в морозильну камеру.
Квасоля на зиму — 10 рецептів приготування, покрокові з …
Квасоля на зиму, смачні покрокові рецепти з фото та відео. Квасоля на зиму, як приготувати в домашніх умовах, прості рецепти українською мовою.