Якщо ви любите додавати лавровий лист не лише до супів, але й до інших страв, тоді краще додавати її за 10 хвилин до закінчення приготування. Не варто скорочувати цей час, тому що пряність не встигне "віддати" свій аромат. Багато хто вирішує так і залишити лавровий лист у страві після її приготування.
Коли кладуть у суп лавровий лист перець і сіль?
Спеції (лавровий лист, перець) і сіль кладуть у перші страви за 5—7 хв. до готовності. Заправні перші страви варять при слабкому кипінні, оскільки при сильному кипінні овочі дуже розм'якшуються, не зберігають форму і, крім того, вивітрюються ароматичні речовини.
Скільки варити лавровий лист?
Важливо пам'ятати, що лавровий лист повинен варитися в супі 5-15 хвилин. Річ у тому, що якщо кинути приправу в каструлю за хвилину другу перед тим, як вимкнути конфорку – такого часу буде не достатньо, щоб прянощі надали страві смак, аромат і корисні властивості. Кеш
Коли давати лавровий лист в борщ?
Краще додавати пряність за 5 хвилин до того, як страва буде повністю готовою. Якщо ви любите додавати лавровий лист не лише до супів, але й до інших страв, тоді краще додавати її за 10 хвилин до закінчення приготування.
BB.lv: Когда и куда правильно добавлять лавровый лист
Чтобы блюдо заиграло новыми красками, листья лавра, как и любая другая зелень, добавляются в конце приготовления блюда. Если речь идет о супе, класть приправу в кастрюлю следует за 5 минут до …