Як правильно варити варення з чорної смородини?
Варення з чорної смородини і лимона Ягоду перебрати, помити, дати стекти зайвій воді. Покласти в каструлю з товстим дном, засипати цукром, безперервно помішувати. Щойно варення закипіло, додати сік лимона, варити 5-7 хвилин і розкласти по стерилізованих баночках. Закрутити, охолодити й покласти в холодильник.
Скільки годин варити варення з смородини?
Варення з чорної смородини Коли він закипить, зменшити вогонь до мінімуму. Ягідки смородини акуратно помістити в сироп. Довести до кипіння та вимкнути. Настоювати варення 2 години. Кеш
Що можна зробити з червоної смородини на зиму?
Варення з червоної смородини (червоних порічок) – це корисні, вітамінні й солодкі ласощі, які можна без особливих зусиль досить швидко заготовити на зиму. Таке варення або джем буде чудовим доповненням до чаювання. Також його часто використовують для прикрашання тортів, тістечок і десертів. Кеш
20 рецептів варення з червоної смородини, які варто …
Варення з червоною смородиною і бананом. Ідеальне доповнення до млинців, панкейків або вафлів. Тобі знадобиться: 1 кг червоної смородини, 600 г цукру, 4 банана. Приготування: перетри смородину через сито, щоб вийшов сік. Розімни банан вилкою або подрібніть блендером, змішай з ягодою і додай цукор.