Чому імбир для суші червоний?
Відповідь дуже проста: до складу коріння входять так звані флавоноїди, які вступають у хімічну реакцію з розчином для маринування. У результаті пелюстки стають ніжно-рожевими або червоними, якщо імбир витримувався трохи довше. Також колір залежить від того, який саме маринад використовувався у процесі приготування. Кеш
Якого кольору має бути імбир?
Натуральний колір цього продукту світло-пісочний, але ніяк не червоний. Ні, звичайно імбир може стати світло рожевим при впливі на нього оцту і маринаду, але це має бути дуже молодий і неймовірно дорогий імбир, який в Україну не завозять. Кеш
Для чого додають імбир для суші?
Імбир покликаний очищувати смакові рецептори – саме тому його слід куштувати між різними видами суші та сашимі.
Імбир до суші: особливості кольору та його властивості