Чим обробити чавунну сковороду, щоб не пригорало

У наших мам та бабусь сковорідок з антипригарним покриттям ще не було, господині легко справлялися зі звичайними. Вони знали, що сковорідку після покупки потрібно прожарити із сіллю. Справа в тому, що на заводі чавунні сковорідки обробляють олією.

Як обробити чавунну сковорідку?

Після покупки недостатньо просто вимити чавунну сковорідку або каструлю і поставити її на плиту. Перед найпершим застосуванням такий посуд потрібно обов'язково прожарити близько 20 хвилин на плиті за температури, яка вища за 100° С з рослинною олією, налитою шаром у 5 мм або з великою кількістю кухонної солі. Кеш

Що робити щоб не прилипало до сковорідки?

Якщо до сковороди все прилипає — не поспішайте її викидати Перш за все, чисту сковороду потрібно прожарити на невеликому вогні з крупною сіллю протягом 20 хвилин, постійно помішуючи. Потім сковороду промити під проточною водою, не витираючи. На вилку намотати марлю, змочену рослинною олією, і протерти сковороду.

Чому їжа прилипає до сковорідки?

Перш ніж зробити висновки, вчені проаналізували рух олії тефлоновою та керамічною поверхнями сковорідки. Вони помітили, щойно пательня нагрівається до високих температур, рідина розтікається від центру до країв, тим самим утворюючи посередині сухе порожнє місце. У цій зоні зазвичай і прилипає або горить їжа.

Що робити, щоб чавунна сковорода не пригорала

Related Post

В'їзд до іншої країни за італійською візою: чи можливо?В'їзд до іншої країни за італійською візою: чи можливо?

Зміст:1 Чи можна з італійською візою в'їхати до іншої країни?2 Куди можна поїхати з італійською візою?3 Чи можна поїхати до Франції з італійською візою?4 Чи можна з італійською візою в'їхати

Куди напав Гітлер о 4-й ранку?Куди напав Гітлер о 4-й ранку?

Після тривалої артилерійської підготовки о 4.00 ранку німецькі війська, віроломно порушивши ув'язнений з СРСР пакт про ненапад, атакували радянсько-німецький кордон на всьому його протязі від Баренцева до Чорного морів. 22