Як позбутися запаху курячого м’яса?
Усунути легкоий неприємний запах допоможе розчин солі. Змішуєте сіль (дві повних столових ложки) і літр води й кладете в розчин курку на кілька годин. Потім м'ясо промиваєте проточною водою. Кеш
Як зрозуміти що м’ясо курки зіпсоване?
Зіпсовану курку можна визначити за кількома ознаками:
- слиз – м'ясо покривається рівним шаром в'язкого слизу;;
- запах – різкий і неприємний, але, на жаль, його можна замаскувати при готуванні;
- колір – з'являються плями зеленого кольору і потемнілі ділянки.
Як зрозуміти що м’ясо пропало?
Щоб визначити свіжість м'яса, його потрібно помацати. Якщо воно липке або слизьке – продукт зіпсований і його не можна вживати. До того ж прострочене м'ясо втрачає свою пружність. Натисніть на м'якоть і подивіться: якщо ямка, що утворилася, не зникає відразу – це говорить про те, що м'ясо поганої якості.
Корисні властивості курячого жиру
Курячий жир допомагає краще засвоюватися вітамінів K, E і A, адже вони є жиророзчинними. Цей продукт корисний ще й тому, що він прискорює відновлення м’яких тканин, сприяє зміцненню сітківки очей. У його складі є ефіри, які позитивно …