Яблуня антонівка, коли збирати врожай

Антонівка – пізньоосінній сорт, залежно від регіону урожай можна починати збирати з кінця вересня до початку листопада.6 квіт. 2023 р.

Коли краще збирати яблука на зиму?

Основний врожай вони віддають у вересні, хоча перші яблучка можна зривати вже з кінця серпня. Пізні, чи зимові яблука. Саме такі сорти можна зберегти до весни, бо вони якраз і призначені для тривалого зберігання.

Коли достигає Антонівка?

В Україні антонівка звичайна починає плодоносити з 5—6-го року. Плоди достигають у вересні (2-га декада). Урожайність одного дерева 2—3 центнер.

Коли збирають яблука?

осінні – збирають з середини серпня і до початку вересня, зберігаються до 4 місяців, також можуть йти на переробку; зимові – зберігаються найдовше, при правильному зборі їх можна зберігати до весни; збирають з середини вересня і до початку жовтня, набирають свій смак в процесі дозрівання і при зберіганні.

Антонівка, коли збирати врожай – Lessad.biz.ua

Related Post

Як визначити катаракту, що починається?Як визначити катаракту, що починається?

Ознаки катаракти розмитий або затуманений зір; кольори здаються тьмяними та бляклими; з'являються кола навколо джерел світла; чутливість до сонячного світла або яскравого світла; погіршення зору у нічний час доби; висока